Jachtbouw

Met vele jaren ervaring is Hanno Opschoor werkzaam in de houten jachtbouw. Als scheepstimmerman is hij gespecialiseerd in onderhoud, renovatie en nieuwbouw van houten boten, zowel interieurbouw als het exterieur van schepen. Een duurzame constructie en een nette afwerking is belangrijk voor hem.

Werkplaats

Het bouwen van een boot is een uniek en mooi proces, waarbij alle aspecten van de bootbouwerij aan bod komen. Nieuwbouw en restauratie van trailerbare boten, zoals bijvoorbeeld de Oostzaanse Jol, open zeilboten, sloepen of punters, kunnen met oog voor detail, plaatsvinden in de goed uitgeruste werkplaats van het scheepstimmerbedrijf.

Bouw op locatie

Ook grotere klassieke schepen zoals bijvoorbeeld Kotters, rond-en platbodems of houten kieljachten kunnen op locatie worden gerepareerd of gerenoveerd. Renovatiewerkzaamheden die Opschoor Scheepstimmerwerk kan doen, zijn...

  • Vervangen van gangen en spanten
  • Opnieuw breeuwen van romp- en deknaden
  • Romp- en dekreparatie
  • Repareren of vervangen stootlijsten
  • Masten, gieken en gaffels
  • Roeren en zwaarden

Bent u op zoek naar een bootbouwer die kwaliteit belangrijk vind? Hanno Opschoor kan vrijblijvend langskomen om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Opschoor Scheepstimmerwerk
Vanuit een passie voor houtbewerking en oog voor detail werkt Hanno Opschoor al ruim 15 jaar als scheepstimmerman.

Zuideinde 281
1511 GP Oostzaan
Noord-Holland - Nederland
+31625143980
hanno @ opschoorscheepstimmerwerk.nl